| едно питане | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
малкото_ Гост
| Заглавие: едно питане Сря 6 Авг - 22:32 | |
| имам един въпрос:защо темите по които искам да пиша в този форум за заключени?защо е тази кофа като може например направо да ги махате от форума като няма да се пише по тях? |
|
| |
Snejana Georgieva Admin
Брой мнения : 78 Join date : 16.05.2008 Age : 42 Местожителство : СОФИЯ
| Заглавие: ЗДРАВЕЙ Чет 7 Авг - 6:20 | |
| - малкото_ написа:
- имам един въпрос:защо темите по които искам да пиша в този форум за заключени?защо е тази кофа като може например направо да ги махате от форума като няма да се пише по тях?
Заключването на теми , е поради тяхната вулгарност или по причини не засягащи вас обикновените потребители , ако искате да напишете нещо ние не ви спираме , но ако обиждате или насаждате омраза ТОВА НЕ Е МЯСТОТО . ВСЯКА ОБИДА ИЛИ ОПИТ ЗА ДИСКРИМИНАЦИЯ КЪМ ОСТАНАЛИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ ЩЕ БЪДЕ НАЙ СТРОГО НАКАЗВАНА . НЕ АЗ СЪМ ИЗМИСЛИЛА ТЕЗИ ПРАВИЛА , И АКО ИМАТЕ НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ СПРЯМО ТЯХ МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ СИ КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ НА ФОРУМА . НАДЯВАМ СЕ СЪМ БИЛА ДОСТАТЪЧНО ИЗЧЕРПАТЕЛНА В ОТГОВОРА СИ . ЛЕК И УСПЕШЕН ДЕН .
| |
|
| |
malkata Гост
| Заглавие: sfhgjklijl Пет 8 Авг - 11:46 | |
| az iskam samo da pozdrava sladkata poneve ima mnogo hubavi raboti |
|
| |
Snejana Georgieva Admin
Брой мнения : 78 Join date : 16.05.2008 Age : 42 Местожителство : СОФИЯ
| Заглавие: Re: едно питане Съб 9 Авг - 0:02 | |
| - malkata написа:
- az iskam samo da pozdrava sladkata poneve ima mnogo hubavi raboti
МИ ТОГАВА СЕ ОБЪРНИ КЪМ НЕЯ ТЯ АКО ИСКА ЩЕ ТИ ОТГОВОРИ . | |
|
| |
малката_ Гост
| Заглавие: хсаффдхйхф Съб 9 Авг - 22:32 | |
| ами как са се обърна към нея като сте заключили форума и?не мисля че в другите теми е умесно да изтипосам поздрав за нея.а и тези които са за рекламата на сайтове мисля че и тя трябва да е отворена понеже има хора които искат да си ги рекламират,драконовите воини също може да бъде отворена за да може да я разискваме,също така и аз имам желание да споделя най-хубавото си преживяване.ако има теми по които неискате да пишем ние форумците може просто да ги изтриете нали? |
|
| |
ELI NIKOLOVA Admin
Брой мнения : 12 Join date : 16.05.2008 Age : 45
| Заглавие: ........................ Нед 10 Авг - 11:34 | |
| ДА ОТГОВОРЯ НА ВЪПРОСИТЕ ТИ . ТЕМИТЕ СА ЗАТВОРЕНИ ПО ПРЕЦЕНКА НА ЕКИПА , ПОРАДИ ОПАСНОСТ ОТ ИЗТРИВАНЕ. КОЛКОТО ДО ТЕМАТА ЗА САЙТОВЕТЕ НЕ МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е НАЧИНА , ИМА НАЧИН СТИГА ЧОВЕК ДА СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ПРОЧЕТЕ .А ЗАЩО НЕ СА ИЗТРИТИ ТОВА НЕ Е ВАЖНО . НАДЯВАМ СЕ ЧЕ СЪМ ОТГОВОРИЛА НА ВЪПРОСИТЕ ТИ . КОЛКОТО ДО ТОРЕНТ ТРАКЕРА ЩЕ ЗАРАБОТИ КОГАТО, СЕ НАПРАВЯТ НУЖНИТЕ АБГРЕЙДИ НА СЪРВАРА . | |
|
| |
koteto_viky Главен модератор
Брой мнения : 240 Join date : 15.05.2008 Age : 44 Местожителство : СОФИЯ
| Заглавие: ........................ Пон 11 Авг - 18:02 | |
| ЗДРАСТИ ПИЛ ПИЛ КАКТО ОБЕЩАХ ЩЕ ПИША . НЕ Е ЗАЩОТО МИ СЕ СКАРА ЧЕ НЕ ГО ПРАВЯ . КАК СИ КАКВО СИ ПРАВКАШ. КАКВО ПРАВИ РУМИТО , И ЕМО . РАЗБРАХ ЧЕ СИ СИ ВЗЕЛО ИЗПИТИТЕ , БРАВО . МНОГО СЕ РАДВАМ ЧЕ УСПЯ , ЕТО ВИЖДАШ ЛИ ВСЯКО ЗЛО Е ЗА ДОБРО . НЯМА ДА СЕ ПРЕДАВАШ И ГОРЕ ГЛАВАТА , СКОРО ПАК ЩЕ СИ БЪДЕШ С НАС И ПАК ЩЕ СИ ИЗКАРВАМЕ ОНЕЗИ НАЗАБРАВИМИ ВЕЧЕРИ . ИНАЧЕ АЗ СЪМ ДОБРЕ , В СЪБОТАТА ХОДИХ ЗА РИБКА , И ЦЯЛ ДЕН СЕ ПРЕПИЧАХ НА СЛЪНЧИЦЕТО . И ХВАНАХМЕ ТОЛКОВА РИБА ЧЕ НЕ МОЖЕМ ОЩЕ ДА Я ИЗЯДЕМ . ИМАШ МНОГО ПОЗДРАВИ , ОТ МИШКАТА . СЕТИ ЛИ СЕ КОЯ Е . ПЕПИ БЕ СЛЪНЦЕ . В НЕДЕЛЯТА БЯХ ДО ЛЮЛИН ДА ВИДЯ МАМА , И МИНАХ ПРЕЗ ТЯХ ДА Я ВИДЯ КАК Е. ПРАЩА ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И МНОГО ЦЕЛУВКИ , И КАЗА ДА ТИ КАЖА ЧЕ КАТО СИ ДОЙДЕШ ИСКА ЕДИН ЦЯЛ ДЕН С ТЕБ ЗА ДА МОЖЕ ДА ТИ СЕ НАРАДВА . ЗА МЕН КАКВО ДА ТИ КАЖА ВОДИХ ПЛЕМЕНИКА НЕ КИНО ДА ГЛЕДА , КРАЛЯ НА СКОРПИОНИТЕ , ПОСЛЕ БЯХМЕ НА СЛАДКАРНИЦА, И ЕЙ СЕГА ВЛИЗАМ ИНАЧЕ САЙТА Е СТАНАЛ МНОГО ХУБИ . ВИЖДАМ ЧЕ ОНАЯ НЕ ПИШЕ ПОВЕЧЕ , ЗА КОЕТО СЕ РАДВАМ , НАЛИ ЗНАЕШ РАНО ИЛИ КЪСНО ПОСТИГАМ ЦЕЛТА СИ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН . МА ТАКА Е МНОГО ПО ДОБРЕ , БЕЗ ЗАЯЖДАНИЯ , ИЛИ ЗЛОБА . ПИЛ ПИЛ ЩЕ СТАВАМ ЧЕ МЕ ВИКАТ ДА ПИЕМ ПО БИРА ДОЛУ В ГРАДИНКАТА , ПАК ЩЕ ПИША ОБЕЩАТАВАМ С РЪЧИЧКА НЕ СЪРЦЕТО . ЧАО . ГУШКАМ СИ ТЕ . | |
|
| |
сладката
Брой мнения : 256 Join date : 16.05.2008 Age : 40 Местожителство : София
| |
| |
сладката
Брой мнения : 256 Join date : 16.05.2008 Age : 40 Местожителство : София
| Заглавие: Re: едно питане Пон 11 Авг - 18:21 | |
| | |
|
| |