ZDRAVEITE. Sluchaino popadnah na saita vidqh 4e i drugi sa spodeli svoite istorii reshih i az da go napravq,za purvi put go pravq i se nadqvam naistina da mi olekne.vsichko e prekaleno prqsno a ne iskam daje i da razgovarqm s priqtelite za tova.Predi okolo godina se zapoznah s edno momche v internet na shega si razmenihme telefonite sled purviq 4at no i dvamata mislehme che edva li shte se 4uem.e nqkolko dena sled tova bqh izlqzla s priqtelki na bar i posle malko diskoteka,iskah jensko parti zashtoto sled nqkolko dena zaminavah za germaniq.jiveq i rabotq tam ot dulgo vreme.pri poslednoto mi vrushtane tuk se zadurjahdosta i bqh tolkova vaodushevena che se vrushtam tam.sled jenskata vecher edna priqtelka doide da spi v nas,beshe rano i ne mi se prebirashe no nqmashe kak.taka de toi zvanna v 04:00h bili sme v edna diskoteka no vidql che sums priqtelki i reshil da zvanne sled tova.govorihme si okolo 2-3 4asa dokato me ubedi da slqza pred vhoda da se vidim sled kato ne iskam da otida v tqh ili nqkude na bar.suglasih se smqhme se dosta.po telefona beshe 4udesna kompaniq no nqmashe kak da se zamuknq nqkude veche bqh po pijama i piinala.4esno kazano taka slqzoh i pred vhoda a toi s butilka vino,2 4ashi,tirbushon i blusove ot telefona.ne izglejdashe po trezven ot men no beshe zabavno. b 6 sutrinta sreshta s nepoznat na stulbite pred vhoda,okaza se che ofisat mu e tochno zad bloka pod terasite.premestihme se tam i se smqhme dosta,daje i potancuvahme na tumno.Trqbvashe da se pribera i da sabudq priqtelkata si za rabota.ugovorihme se sledobqd na pla4inki v tqh no qvno bqh premruznala v ofisa mu i ne bqh nikak romantichno nastroena s kihane,sopoli i grip.motah go 2 dena i chesno kazano daje ne pomneh tochno kak izglejda.sled 2 dena ludi obajdaniq se suglasih da ve4erqme zaedno.4esno kazano si teglih edna dulga .......!toi izglejdashe neveroqtno.restorant bar i nakraq v tqh.shampansko i dulgi razgovori.minahme po reda na vsichko,sabudihme se zaedno i dva dena izkarahme strahotno nerazdelni.Naloji se da zaminavam.razdelihme se nqkak.no ne mi se trugvashe i toine go iskashe.beshe ni interesno.i dvamata sme dosta ostroumni i razgovorite proti4aha s mnogo smqh dori i nalaganeto na mneniq.izkarvahme po celi noshti v skupe.mulchahme si dokato gledahme ednakvi filmi po tv i raztoqnieto sqkash go nqmashe.sled mesec nespane i razgovori,sms i tanci prez kamerite i na dvamata ni stana trudno.Toi reshi da se otdrupne.zabravih da otbeleja che ima strashno samochuvstvie.sprqhme da se chuvame a az ne znaeh kak edin tolkova slabo poznat chovek moje da mi lipsva i denqt mi da prazen.izminaha 5-6 meseca chuvahme se ei taka otvreme na vreme.varnah se i vsichko beshe kato v prikazka.bqh reshila da si ostana v bg i da opitam.beshe ni priqtno zaedno.namerih si rabota.budehme se sutrin zaedno kafeta,zakuski v legloto i posle vseki po zaduljeniqta.4esno kazano pochti se bqh premestila v tqh,beshe mu pisanlo da hodq do nas vse za neshto i postepenno nai vajnite mi neshta nameriha mqsto v negovata kashta.prez obednata pochivka obqdvahme zaedno.ve4er hodehme na fitnes,pazaruvane.ve4eri sveshti i lubov.Mislq che toi zapochna dosta da hlutva a az veche ne znaeh na koe nebe sum,prednata mu vruzka e bila trudna i boleznena i prosto toi otnovo sloji krai na neshtata.kratko tochno i qsno.ne znaeh kakvo stava.ne bqh na sebe si.zarqzah rabota i vsichko.ne mi se izlziashe.tarseh vinata v sebe si i znaete li ne da se hvalq no prosto bqh perfektna v vsichko s nego.za izvinenie toi kaza 4e ne e gotov za takava vruzka che si iska svobodata i tva e.prosto me otrqza.minaha 2 sedmica i reshih da izbqgam da se varna v germaniq,toi nqkak si razbra i poslednite 2 ve4eri pak popadnah v paqjinata mu.otnovo bqh v onazi kashta,otnovo bqh s nego i pak siqeh.gospodi kolko sum naivna no znaeh 4e iskam da zamina i iskah prosto da si iskarame dobre.izprati me na letishteto i reshi da spodeli che go ostavqm s smeseni 4uvstva.iskashe mi se da ho prasna s 4antata.zaminah kacnah i pak se pochnaha telefonnite razgovori.lelel kolko mu bqh lesna.reshih da stopiram neshtata.prosto malko po rqdko da se 4uvame.nabliji rojdeniq mi den i ot edna 4estitka zapochna vsichko.zvanna mi pak sutrinta s ideqta toi ili az da se premestq.sujelqval.lipsvala sum my.da opitame otnovo.beshe minalo mesec i polovina reshih che tozi put moje naistina da se poluchi vseki ima pravo na vtori shans a i vse oshte n emi beshe bezrazlichen.varnah se posreshna me na letishteto i znaete li vsichko beshe po rozavo ot predi.durjeshe se naistina strahotno.no tova produlji samo 10 dni.dokato vchera sutrinta ne spodeli che prisustvieto mi go draznelo.subrah si neshtata i si trugnah.toi puk vecherta doide da si vzeme neshtata ot nas.ne izdurjah i chesno kazano ne mu spestih nishto ot tova koeto misleh za nego.sega prosto mi prasht apo nqkoi sms da razbere kak sum,a na men mi se iskam da se skriq v nqkoq dupka i nikoga poveche da ne kontaktuvam s nikogo.prosto veche ne vqrvam na nikoi.tozi put opravdanie nqmashe a prichina sushto.az samata ne moga da si obqsnq zashto se slushva i zashto mu pozvolqvam vsichko tova.4uvstvam se unijena i predadena.edna priqtelk ami kaza 4e nqma smisul da se zanimavam s nego.4e ne me zaslujava.4e okolo men vinagi e imalo strahotni i vazpitani muje ot koito sum poluchavala vsichko i vapreki tova ne sum pozvolqvala na nqkoi d ame narani,a tozi hmmm toi daje i ne me izdurja.malko romanika i hubav sex.tova e vsichko.da znam che tova koeto sam chovek si go napravi drugite ne mogat da go napravqt.no nali vsichki nie se borim i tarsim malko lubov.Nadqvam se ne na saveti a prosto na mneniq ot razlichni gledni tochki.